Contact : info@trendsdicasa.nl
Shopping Cart
0
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.


TrendsDiCasa.nl, de goedkoopste meubelen online
.
TV-meubelen, (eet)tafels, dressoirs, kasten, haarden, tuinmeubelen en meer!

Door het direct online aanbieden van onze producten aan zowel de consumenten als bedrijven is TrendsDiCasa.nl bij verreweg het voordeligst en doordat er uit voorraad geleverd kan worden word de leveringstijd tot een minimum beperkt. Doordat alle gebruikte materialen (voornamelijk hout) uit de Europese Unie komen en dus conform Europese regels worden verwerkt kunnen wij garanderen dat het om "eerlijke" producten gaat en er rekening wordt gehouden met het milieu en de arbeidsomstandigheden van de werknemers.

Meubels en meubelen voor in en rondom uw huis. Altijd de goedkoopste en de nieuwste trends.

TrendsDiCasa.nl heeft een zeer breed assortiment aan meubelen zoals; TafelsEettafelsSalontafelsBijzettafels,SidetablesBartafelsTafel BankenTV MeubelenEiken TV MeubelenHardhouten TV MeubelenHoogglans TV MeubelenZijdeglans TV MeubelenDressoirsEiken DressoirsHoogglans DressoirsZijdeglans DressoirsKasten;BoekenkastenLadekastenVitrinekastenHaardenSchouwenHanghaardenRoomdividersTuinmeubelen;TerrashaardenTuin Tafels.

TrendsDiCasa.nl biedt een zeer ruime collectie eettafels. Van klassiek tot modern, massief eiken tot grenen en van whitewash geolied tot hoogglans geverfd. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in talloze maten, sommige tot wel 3 meter lang. Op deze en de volgende pagina vindt u al onze eetkamertafels op een rij. Sommige van deze eettafels hebben wij links gecategoriseerd in verschillende rubrieken. Ook hebben wij een zeer ruim assortiment aan tv meubelen, in verschillende houtsoorten, afwerkingen en afmetingen. Kleinere maten vanaf 115 cm breed tot extra brede modellen van wel 2 meter! Voor stijlvolle dressoirs bent u bij Trendsdicasa.nl aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan massieve dressoirs van klassiek tot modern, van whitewash eiken tot strakke hoogglans witte modellen. Zoals u bij de meeste van onze producten gewend bent, worden ook al onze dressoirs gemonteerd geleverd. Alleen even uitpakken, zonder urenlang te vechten met talloze planken, schroeven en bouten om van een meubel te genieten.

Bezorging aan huis door heel Nederland

Wij bezorgen uw meubelen door heel Nederland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Groningen, Friesland, Flevoland, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Drenthe, Gelderland.

 

Populaire zoekwoorden