Contact : info@trendsdicasa.nl
Shopping Cart
0
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Annuleren en Retouren

14 dagen recht op zicht

U bent in de gelegenheid om binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop, zonder opgave van reden te annuleren. Nadat u uw bestelling heeft geannuleerd heeft u 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen of door ons op te laten halen. Kiest u ervoor om uw aankoop te laten ophalen door onze chauffeurs, dan betaalt u € 39, - Het aankoopbedrag zal binnen 7 dagen op uw rekening teruggestort. U kunt een meubel alleen retourneren of omruilen in originele verpakking. Neem te allen tijde eerst contact met ons op voordat u iets terug stuurt.

Op maat gemaakt

Heeft u een bestelling geplaatst welke op maat gemaakt is, dan is deze helaas uitgesloten van herroepingsrecht. Een bestelling van een op maat gemaakte meubel wordt namelijk specifiek voor u vervaardigd, wordt speciaal voor u gemaakt en wordt niet online verkocht. U kunt deze aankopen dus ook niet retourneren

Voorwaarden

Meubels retourneren zonder de originele verpakking is niet zomaar mogelijk. Mocht u de originele verpakking weggegooid hebben of de verpakking is niet meer in redelijke staat, dan kunt u uw aankoop nog steeds retourneren. Wij behouden ons dan echter het recht een bedrag af te trekken ter dekking van het opnieuw inpakken van het product. Tevens dient u de goederen aan de straatdeur aan ons aan te bieden wanner deze door onze chauffeurs worden opgehaald. Zijn we van mening dat er niet aan de voorwaarden is voldaan en u geen recht heeft van retour, dan nemen wij uiteraard contact met u op.